Hodnocení obchodu

4,8 110 hodnocení
5
101x
4
4x
3
3x
2
0x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
K Avatar autora Kristýna | 5.3.2020
Obchod doporučuji, rychlost odeslání balíčku vše ok, ale bohužel mi poslali jiný parfém než jsem chtěla psala jsem reklamaci už dvakrát a stále se nikdo neozývá.
M Avatar autora Marek | 21.1.2020
Za mě vše v pořádku
KS Avatar autora Kamila Sadová | 21.1.2020
Můj první nákup minulý týden přišlo. Objednala jsem Goci beauty tu kytičkovou krabičku sice nevím jak voní originál ale tahle vůně je naprosto skvělá děkuji !
MN Avatar autora Michaela Nová | 21.1.2020
Objednávám pravidelně. Za mě nejlepší obchod na parfémy vůbec. Já už nakupuju jenom tady
P Avatar autora Petra | 21.1.2020
Voní krásně určitě ještě objednám !
ZP Avatar autora Zdeněk Procházka | 21.1.2020
Parfémy voní hezky ale dávám mínus za způsob zabalení. Přišel mi potlučený.
JP Avatar autora Jiří Pochy | 21.1.2020
Doporučuji
RM Avatar autora Radla Malá | 21.1.2020
Vše v pořádku doporučuji
R Avatar autora Radovan | 21.1.2020
Spokojenost dnes dorazilo a vonavka voni bezvadne
MS Avatar autora Martina Slávková | 20.1.2020
Spokojenost kompletně se vším !
P Avatar autora Petr | 20.1.2020
Za mě spokojenost. Rychlé dodání a parfém bezvadně voní. Určitě si objednám znovu.
K Avatar autora Karol | 20.1.2020
Vůně mi teda nevoněla přesně to byla vůně blue life. Prostě mi smrdí. Nakupovala jsem poprvé a podle recenzí. Ale abych byla spravedlivá tak co ocenuji byla rychlost a ochota při vyřizování objednávky a následně reklamace. Ano podala jsem reklamaci s tím že to nemá nic společného s tím co tam bylo napsáno. Obratem mi napsali, že mi vrací peníze, které skutečně došli. Takže jako jeden z mála obchodů se zachovali férově zvažuju že skusím nějakou další vůni abych tomu dala šanci
I Avatar autora ivona | 20.1.2020
spokojenost velika
NR Avatar autora Natálie Radostná | 20.1.2020
Jsem spokojená moc ! Parfém voněl úžasně :-*
MS Avatar autora Martin Suchánek | 20.1.2020
Obchod doporučuji ale musím to napsat aby si na to dali pozor. Poslali mi něco jiného než jsem chtěl následně jsem jim napsal a ještě ten den mi přišla sms že zásilkovně předali balíček. Druhý den jsem měl zdarma ten správný parfém. Takže za mě velká pochvala, protože tohle jsem nečekal
JS Avatar autora Jan Smídek | 20.1.2020
Doporučuji vše v pořádku
AD Avatar autora Adrina Dvořáková | 20.1.2020
Prisel mi poskozeny jeden parfem, nestrika !!!!!
GP Avatar autora Gordano parfums (Administrátor) 20.1.2020
Dobrý den Adriano, tato situace nás velmi mrzí. Bohužel od Vás nemáme žádnou zprávu o tom že něco nefunguje. Na email jsem Vám odeslal zprávu ve které Vám nabízím zdarma odeslání nového parfému na původní adresu prosím o odpoved emailem zda máme parfém odeslat jako náhradu za ten poškozený. Ještě jednou se omlouvám Karel Gordanoparfums
L Avatar autora Liba | 20.1.2020
Spokojenost
E Avatar autora Erik | 20.1.2020
Vše proběhlo na 1.Vůně totožná s originálem.
AB Avatar autora Andrea Benešová | 20.1.2020
Jsem spokojena
Nahoru
110 položek celkem